Planetpsyd Skole

Velkommen til Planetpsyd Skole – hvor tradisjonell læring møter fremtidens utdanning. Vi tilbyr et utvalg av utskriftsvennlige PDF-filer som kombinerer det beste av gammeldags ‘pen på papir’-læring med den integrerte fleksibiliteten til moderne læringsbrett.

Våre ressurser i matematikk og programmering er utviklet for å engasjere elever ved å balansere tradisjonelle læringsmetoder med teknologiens muligheter. Dette betyr at lærere har friheten til å tilpasse undervisningen etter klassens behov, enten det er ved å skrive ut oppgaver for håndskrevne løsninger eller ved å bruke dem direkte på læringsbrett.

Planetpsyd Skole står ved skjæringspunktet mellom analog og digital læring. Ved å benytte våre pedagogisk rike oppgaver, kan lærere gi en mer dyptgående forståelse av matematikk og programmering, samtidig som de tilrettelegger for en variert undervisning som appellerer til alle elevene. Vår tilnærming støtter overgangen til en mer digitalisert undervisning, samtidig som vi verdsetter den uerstattelige verdien av tradisjonell problemløsing på papir.

Sammen med skoler og kommuner ønsker Planetpsyd Skole å fremme en utdanningskultur som er både inkluderende og fremtidsrettet. Utforsk vårt omfattende samling av ressurser, og ta det første steget mot å berike matematikk- og programmeringsundervisningen i din skole eller kommune med en perfekt blanding av tradisjon og innovasjon.

Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan Planetpsyd Skoles ressurser kan gjøre en forskjell i din utdanningsinstitusjon (epostadressen finner du nederst på siden).

Kundestøtte: se kontaktinformasjon nederst på siden